Msn Sözleri
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Msn Sözleri
DOST ACI SÖYLER AMA BEN ACILI ADANA SÖYLÜYORUM
BENİ NE KADAR SEVDİĞİN ÖNEMLİ DEĞİL`;BENİ NE KADAR SEVECĞİN ÖNEMLİ
Yaşanmak istenen hayellrdir gerçekler deyil. FAKAT Yaşananlar gerçeklerdir HAYEL Değil!!!
ESEN RÜZĞAR SENİ SORDU BIRAKIP GİTTİ DİYEMEDİM YETER AĞLAMA DEDİ GÜLERİM DİYE SÖZ VEREMEDİM....
(ÖLÜM BUKADAR TATLIMI)Gözlerin Ecelim Olsa.Tenin Kefenim Olsa. Kalbin Mezarım Olsa.Ben Niye yaşıyorum.ki Bu DÜNYADA...
Keşke Görmeseydim Seni ama Görmedim Seningingibisini Keşke Görseydin Sende Benimgibi ve Benim Kabimdeki SENİ....
Kalbi delikmiş üsten giren alttan düsermiş ama üzgünüm ben çokbüyügüm be güzelim........
^^elime aldım bir deste çiçek sevecek mi sevmeyecek ulan eşe oğlu eşek çiçek nerden bilecek^^
\"ßeni Unut\" Diye Haßer GönDermiSsin öNce ßir Düsün HatirLanmaya DeGermisin..
BENİ NE KADAR SEVDİĞİN ÖNEMLİ DEĞİL`;BENİ NE KADAR SEVECĞİN ÖNEMLİ
Yaşanmak istenen hayellrdir gerçekler deyil. FAKAT Yaşananlar gerçeklerdir HAYEL Değil!!!
ESEN RÜZĞAR SENİ SORDU BIRAKIP GİTTİ DİYEMEDİM YETER AĞLAMA DEDİ GÜLERİM DİYE SÖZ VEREMEDİM....
(ÖLÜM BUKADAR TATLIMI)Gözlerin Ecelim Olsa.Tenin Kefenim Olsa. Kalbin Mezarım Olsa.Ben Niye yaşıyorum.ki Bu DÜNYADA...
Keşke Görmeseydim Seni ama Görmedim Seningingibisini Keşke Görseydin Sende Benimgibi ve Benim Kabimdeki SENİ....
Kalbi delikmiş üsten giren alttan düsermiş ama üzgünüm ben çokbüyügüm be güzelim........
^^elime aldım bir deste çiçek sevecek mi sevmeyecek ulan eşe oğlu eşek çiçek nerden bilecek^^
\"ßeni Unut\" Diye Haßer GönDermiSsin öNce ßir Düsün HatirLanmaya DeGermisin..
yalancıyarim- Mesaj Sayısı : 64
........................
en sonuncu söz güzelmiş sağol cnm ..
BEXZA- Mesaj Sayısı : 32
Geri: Msn Sözleri
rica ederim canım
yalancıyarim- Mesaj Sayısı : 64
1 sayfadaki 1 sayfası